Ahmet Sağ

Ahmet Sağ

Bu programları indirdiniz mi?

Bu programları indirdiniz mi?

Yeni bir bilgisayar aldınız ya da aradığınız özellikteki programlar içerisinde en çok hangi program tercih edilmiş onu merak ediyorsunuz. Böylesi durumlarda pek çoğumuzun yaptığı şey motorlarına “en çok indirilen programalar” şeklinde aratıp sonuçlara göz atmak olacaktır. Bu yol bizim için en kısa ve etkili yol olabilir ancak bilgi sahibi olmadığımız bir programı indirip anlamsızca ekrana bakıp durmaktansa kullanımını bildiğimiz programları tercih etmekte yarar var.

Aşağıda internette çok indirilen birkaç program yer alıyor. Bu programlardan dilediğinizi indirip teknolojinin nimetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz. 

Google Chrome (Hızlı, Sade ve Güvenli İnternet Gezgini)

Google Chrome, kullanıcılara daha hızlı ve gelişmiş bir web deneyimi sunmak için Google tarafından geliştirilmiş olan popüler internet tarayıcısıdır. Diğer tarayıcılara fark atarak alanında ilk sırada bulunuyor.

Hotspot Shield (Yasaklı Sitelere Giriş Programı)

İnternet üzerinde kimliğinizi gizleyerek anonim olarak dolaşabileceğiniz ve yasaklı sitelere ekstra bir yazılıma ihtiyaç duymadan giriş yapabileceğiniz güçlü bir proxy programıdır. Bu programı ülkemiz insanı daha çok sosyal medyaya yasak geldiğinde kullanır.

Advanced SystemCare (Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı)

Advanced SystemCare ile bilgisayarınızın performansını en üst seviyede tutabilirsiniz ve tarayıcılarınızın anasayfasının değişmesini engelleyebilirsiniz. İndirdiğiniz virüslü programlar yüzünden sürekli değişen ana sayfa derdinden böyle kurtulabilirsiniz.

VPN Unlimited (Engelli Sitelere Giriş Programı)

VPN Unlimited ile kişisel bilgi güvenliğinizi sağlayabilir ve yasaklı sitelere erişebilirsiniz

Yandex Browser (Hızlı ve Sade İnternet Tarayıcısı)

Yandex, internet üzerinde gezinmek için kullanabileceğiniz hızlı, sade ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır. Google Crome’a rakip olmak için yola çıkan Rus arama motoru Türkiye’deki reklamları ile gündeme gelmişti. Yandex, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi sponsorlarından biri durumunda.

Office (Microsoft Ofis Programı)

Microsoft Office 2016, ofis programları paketi arayanların işini kolaylaştıracak. Bir bilgisayarda bulunması gereken “olmazsa olmaz” programlardan birisi.

GOM Player (Ücretsiz Gelişmiş Medya Oynatıcı)

GOM Player, popüler video ve medya dosyalarının tamamını bilgisayarlarınız üzerinde oynatabileceğiniz ücretsiz bir medya oynatıcısı.

ZenMate (Ücretsiz Proxy Programı)

ZenMate ile proxyler üzerinden internete kolaylıkla giriş yapabilir ve kişisel gizliliğinizi muhafaza edebilirsiniz.

Adobe Photoshop (Profesyonel Fotoğraf Düzenleme Programı)

Tasarımcıların favori programlarından birisi olan Photoshop ile kendinize özel görsel çalışmaların yanında afiş, broşür gibi çalışmalar yaparak ekonomik kazanç elde edebilirsiniz.

WinRAR (Popüler Dosya Sıkıştırma Programı)

Sıkıştırılmış RAR, ZIP, 7-Zip, ISO uzantılarına sahip arşiv dosyaları açmak için kullanabileceğiniz popüler bir sıkıştırılmış dosya açma ve dosya sıkıştırma programıdır.

BlueStacks (Windows için Android Oyunları ve Uygulamaları Oynatma Programı)

Android oyunlarını ve Android uygulamalarını bilgisayarlarınız üzerinde oynamanıza veya çalıştırmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

Windows Live Movie Maker (Ücretsiz Film Editörü)

Video ve fotoğraflarınızla kendinize özel filmler yapmak için Windows Live Movie Maker yeter.

Adobe Flash Player (Flash Oynatma Aracı)

Adobe Flash Player uygulaması sayesinde internette karşınıza çıkan oyunları oynayabilir, videoları izleyebilir ve interaktif web sitelerini gezebilirsiniz.

Internet Download Manager (IDM - Dosya İndirme Yöneticisi)

Internet Download Manager (IDM), internet üzerinden dosyaları bilgisayarınıza 5 kata kadar daha hızlı bir şekilde indirmenize olanak sağlayan güçlü bir dosya indirme yöneticisidir. Müzik ve video arşivi yapanların vazgeçemeyeceği bir program.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ahmet Sağ Arşivi
SON YAZILAR