Muhammed Işık

Muhammed Işık

Galibiyet kadar değerli

Galibiyet kadar değerli

Bu beraberlik birilerine kapak olsun!

Biliyorum çok üzüldüler. Ne yaptılarsa olmadı!

Konyaspor onurlu mücadelesiyle sahada ayakta kaldı.

Neler olup neler bittiğini tüm Türkiye gördü. Adil’in pozisyonu kesinlikle penaltı değildi. Michalak’ın pozisyonunda ise vücudundan seken top için penaltı verilmediğine çok kez şahit olduk. Hakem Zorbay Küçük riske girmedi yine penaltı çaldı.

Mame Diof gol attı korktular!

İkinci golü attı vermemek için 5 dakika kontrol ettiler.

Tek kelime ile yazıklar olsun!

Uche’nin ilk sarı kartı kesinlikle yanlış! Çok basit kartlarla Konyaspor’u sindirmeye çalıştılar.

Trabzonspor’lu oyuncu ceza sahası içinde topu elle kontrol ediyor herkes görüyor ama utanmadan sıkılmadan yine penaltı kararı verdiler. VAR bu sefer göz göre göre el kontrolü için hakemi uyardı ve gol iptal edildi.

Netice olarak galibiyet kadar önemli bir puan aldık. Sahada hakemin baskısına da direnen Konyaspor’lu oyuncularımızı tebrik ederim. Hepsini alınlarından öpüyorum.

Bu sonuca üzülenleri biliyoruz. Konyaspor yönetiminin sert bir dille olup bitenlere tepki göstermesi gerekiyor. Sessiz kalmamalıyız. Siyasi olarak Trabzonspor nasıl gerektiğinde tek ses oluyorsa biz de tek ses olmalı ve tepki göstermeliyiz. En üst perdeden hadlerini bildirmeliyiz. Konyaspor’u sahipsiz sanmasınlar.

Buradan taraftarımıza da iki çift laf söylemek istiyorum. 2.5 milyonluk şehrin takımının tribünde 8-10 bin taraftar olmamalı. O tribünlerde en az 25-30 bin kişi olmalı. Konyaspor’un sahipsiz olmadığını eski günlerdeki gibi dolu stadyumla göstermeliyiz ki herkes haddini bilsin!

Tebrikler takım…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muhammed Işık Arşivi
SON YAZILAR