Erol Çimen

Erol Çimen

Aday adaylarımız

Aday adaylarımız

            24 Haziran seçimlerinin aday adaylık müracaatı 2 Mayısta bitti. Son gün gazetemiz Yeni Haber’in imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni  Lokman Koyuncuoğlu’ da aday adayı oldu. Hayırlı uğurlu olsun.

            Bildiğim kadarıyla yerel basından ilk aday adayı. 1 Mayıs günü yanıma geldi. Aday olayım mı? diye sordu. Bende hiç düşünmeden ol dedim. Arkasından açıklama yaptım; Diğer  aday adaylarından daha şanslısın, Milli görüş tabanından geliyorsun, okul döneminden beri yerel basının içindesin, uzun yıllar S.T.K larda hizmet yaptın, 15 Temmuz öncesinden beri gazeten de  Feto mücadelesi yaptın, bu mücadele neticesinde halen mahkemelerde fetocularla cebelleşiyorsun, çalışkansın, Vatanını, Memleketini seviyorsun ve dava adamısın dedim.

          Oldum olası yalakalığı hiç sevmem ve hiç beceremem. Ama Lokman Koyuncuoğlu için yaptığım tespitlerin hepsi doğru tespitlerdir. Ha yetkili kurulların kriterleri nedir bilemem. Ama Lokman Koyuncuoğlu’nun vatan, millet ülküsü ile bu memleket için çalışacağını biliyorum. Konya için yeni bir yüz, yerel basın içinde aday olması durumunda iyi çalışmalar yapacağı kanaatindeyim.

         Gazetemiz yazarlarından Veteriner Ali Kaya da aday adayı olmuş. Ali Kaya kardeşim bildiğim kadarıyla ülkücü tabandan geliyor. Uzun yıllardır Ak Parti de görev yapıyor. Yiğidin  harman  olduğu yerden . Vatanını , milletini çok seven bir dava adamı. Aday olması durumunda, onunda vatan millet için gece gündüz çalışacağını biliyorum.

         Gazetemiz yazarlarından iş kadını Ayşe Atsan hanımefendi de aday adayı olmuş. Bildiğim kadarıyla çok çalışkan ve çok azimli bir hanım. Aday olması durumunda kadınlar hakkında başarılı çalışmalar yapacağı kanaatindeyim.

         Gazetemiz yazarlarından Hacı Ahmet Şimşek’te aday adayı olmuş. Çok çalışkan,  vatanını, milletini çok seven bir dava adamı.

          Tüm aday adaylarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Hak eden seçilsin.

           ALLAH bu dava için yola çıkan herkesin yar ve yardımcısı olsun.  Amin. Selam  ve  dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR