Erol Çimen

Erol Çimen

Barış Pınarı Harekâtı

Barış Pınarı Harekâtı

Kıymetli okurlarım 9 Ekim saat 16 da Kahraman Türk Ordusu ve Suriye Mili Ordusu Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör devletini tarumar etmek için Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile Barış Pınarı Harekâtını başlattı. Allah yar ve yardımcıları olsun.
 
Sözde müttefikimiz dediğimiz devletler teröristlere tırlar dolusu silah ve mühimmat verdi. Peki bu teröristler o kadar silahı ne yapacak? Tabiî ki bize karşı kullanacak. Suriye’de o kadar sığınağı kimin için yaptılar? Tabi ki Türk Ordusundan kaçmak ve saklanmak için. Ama Türk Ordusu harekâta başlar başlamaz kaçacak delik aradınız. Hani ahkâm kesiyordunuz. Kuyruğunuzu ne kadar çabuk indirdiniz.
 
Şimdide yardakçılarınızla birlikte kara propagandaya başladınız. Neymiş efendim Türkler Kürtleri öldürüyorlarmış. Kürtler bizim 1000 yıllık din kardeşlerimiz. Türk Ordusu kardeşlerini niye öldürsün. Türkiye de 3 milyon 600 bin mültecinin 400 bini Kürt. Biz onlara Ensar hassasiyetiyle kaç yıldır misafir ediyoruz.
 
Siz teröristsiniz. Gücünüz sadece çocuklara ve kadınlara yetiyor. İlk şehit ettiğiniz Muhammed bebek oldu. O kadar silahınız vardı, o kadar teçhizatınız vardı bunları niye kullanamadınız? Onları kullanmaya yürek ister yürek. O yürekte Kahraman Türk askerinde var.
 
Siz Marksist, Leninist ve dinsiz bir örgütsünüz. İşgal ettiğiniz yerlerde kaç yıldır ezan okutmuyorsunuz. Camileri ve Kiliseleri kendinize harekât merkezleri yaptınız. Biliyorsunuz ki Türk Ordusu camileri ve kiliseleri vurmaz.
 
Yandaşlarınızla birlikte, Kahraman Türk Ordusu’nun Suriye’nin kuzeyini işgal ettiğini söylüyorsunuz. Türk ordusu hiçbir yeri işgal etmez. Sadece gönülleri işgal eder. Orada zulmünüz altındaki insanlar kaç yıldır Kahraman Türk Ordusu’nun yolunu gözlüyor biliyor musunuz?
 
Türk Ordusu girdiği yerleri özgürleştiriyor. Türk Ordusu’nun girdiği yerlerde Ezan-ı Muhammed-i okunmaya başlıyor. Türk Ordusu’nun girdiği yerlerdeki herkes malından, canından ve namusundan emin oluyor. Türk Ordusu beklenen, özlenen ve yolu gözlenen bir ordudur. İşgal ordusu değil. Yazımı İstiklâl marşımızın son kıtası ile bitirmek istiyorum.
 
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl!
 
Allah Kahraman Türk Ordumuzun ve Suriye Milli Ordusunun yar ve yardımcısı olsun.
 
Amin. Selam ve dua ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Erol Çimen Arşivi
SON YAZILAR