Muhammed Işık

Muhammed Işık

Daha Karpuz Kesecektik

Daha Karpuz Kesecektik

UEFA Konferans Ligine çok erken veda etmenin üzüntüsü içerisindeyim. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Daha gruplara kalacaktık, maçlar kazanıp maddi gelir elde edip Avrupa’da yolumuza devam edip kupayı kaldırmak için sonuna kadar mücadele edecektik.

Olmadı!

Futbolcularımız rakibi küçümsedi.

Zemin çok kötüydü.

İlhan hoca beklenmedik oyuncu değişiklikleri yaptı.

Yönetim de takımın en büyük eksiği forvet ve sağ stoper transferini yapmadı.

Netice; KONYASPOR’UN AVRUPA DEFTERİ KAPANDI!

Stadyuma gelen onbinlerce taraftar hayal kırıklığına uğradı. Herkes Konyaspor’un turu rahat geçeceğini düşünüyordu. Ben de geçen yazılarımda da Konyaspor’un bildiğimiz klasik oyunu ile Vaduz’u rahat geçeceğini belirtmiştim. Yakışmadı!

Bu maçta bireysel anlamda çok ciddi hatalar oldu. Gol yollarında çok net pozisyonlardan yararlanamadık. İlk yarının son dakikalarında Muhammet Demir’in kaçırdığı gol pozisyonu var ya, işte o pozisyon beni Muhammet Demir’den iyice soğuttu. Forvet olmayı geç o sahada oynayan her bir futbolcu o pozisyonda golü atacak abi! Muric resmen al da at dedi. İlhan hocanın sahanın en etkili ismi Muric’i oyundan almasını da anlamadım. Girdiğimiz en net pozisyonlarda hep Muric vardı.

Bir forvet oyuncusunun o golü kaçırmasını aklım almıyor, kabul etmiyorum!

Ön libero Uğurcan’ın stoper oynayıp bireysel hatası yüzünden kalemizde golü görmeyi kabul etmiyorum!

Her maç Adil ne zaman hata yapacak diye diken üstünde durmayı kabul etmiyorum!

İnatla sağ stoper alınmamasını kabul etmiyorum!

Forvet alınmamasını kabul etmiyorum!

ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ…

Uche Ikpeazu diye bir oyuncu maçı tribünden takip etti. Forvet diyemiyorum çünkü koskoca 5 sezonda 167 maçta sadece 36 gol atmış bir adamdan bahsediyoruz. Böyle bir transfer yapılacaksa bu kadar neden beklendi? Uefa’dan elendik diye imza atmazsa şaşırmayın. Benim açımdan bir önemi de kalmadı. Atı alan Üsküdar’ı geçti. Geçen sene uğruna ne mücadeleler verdiğimiz, kanırta kanırta gitmeye hak kazandığımız Avrupa Kupalarından elendik. İnşallah ben yanılırım ve çok gol atar. Bu kadar beklediklerine göre A sınıf bir golcü alınacak diye ümitlendik. Bu arada bu takımın alt yapılarında da pırıl pırıl çocuklar var. En azından ben Muhammet Demir’in kaçırdığı golleri görmektense alt yapıdaki oyuncularımızın gelişimi adına onları sahada görmek isterim. Adil ve Uğurcan’ın hatalarını izleyeceğime kendi alt yapımızdaki kardeşlerimiz oynasın, hata yaparsa da onlar yapsın.

UYARI/YORUM; Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Pazartesi günü Başakşehir ile karşılaşacağız. Çok iyi oynuyorlar ve çok gol atıyorlar. Onlar Vaduz’a da benzemez.

Tek avantajımız ne olur diye sorarsanız, düzelmezse zemin olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muhammed Işık Arşivi
SON YAZILAR