Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Sanatçılar… Dolandırıcılar…

Sanatçılar… Dolandırıcılar…

Seçim öncesinde kendileri gibi düşünmeyen halkı, aşağılayan, hor gören, cahillikle itham eden, kendi oylarıyla onlar gibi düşünmeyenlerin oylarının bir olmadığını savunan, kendileri gibi düşünmeyenlere küfür eden tuhaf kadını idol edinen sanatçı (!) topluluğu. Her fırsatta şükrettikleri demokrasinin tecellisi sonucu iktidara gelen Ak Partiyi ve onu iktidara taşıyan o küçümsedikleri halkı hala anlayamadılar.

Seçim süreci boyunca yaptıkları açıklamaları, attıkları sosyal medya paylaşımlarını unutmuş gibi davranıyorlar.

Ak Parti belediyelerinin programlarından çıkarılmış olmalarını muhalif olmalarına bağlıyorlar…

Hayır… Ak Parti yirmi yıldır iktidarda ve tüm belediyeler sizlerin görüşüne, duruşuna bakmadan senelerce sizleri sahnelere çıkardılar. Başkanların ellerinden çiçekler aldınız. Cebinizi doldurdunuz. Sonra da o başkanlara da onları seçen millete de hakaretler ettiniz.

Şimdi ne oldu biliyor musunuz? Millet yeter dedi. Benim değerlerime saygısı olmayana benimde artık saygım, sevgim olmaz dedi.

Bu seçim döneminde milletin tahammül sınırlarını aştınız. Sizleri bu saatten sonra programlara çıkartmaya kalkacak olan Ak Partili kurumlar kendilerine oy veren milletin tepkisini göğüslemek zorunda kalırlar. Millete rağmen belediyecilik yapılmaz. Millete rağmen sanatçıyım diye de dolaşılmaz.

Siz hep muhaliftiniz bu millet sizi yine de izledi, dinledi. Ocu bucu olmanızla kimse ilgilenmedi. Benim oy verdiğim partiye oy vermiyor diye sizi kimse dışlamadı. Ama siz milleti dışladınız. Depremzedeler üzerinden bile siyaset yaptınız…

Biraz kendinizi sigaya çekin… Erdemli olun. Milletten özür dileyin.

Hala milletin değer verdiği kadroları sizi dışlamakla suçlamaya çalışıp üste çıkacağınızı sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz. Emin olun artık sizi seçilenler değil seçenler istemiyor.

Bir çoğunuz birkaç yıl sonra hatırlanmayacaksınız bile.

Telefon faturanızı yanlışlıkla ödedim lütfen kontrol edip ödediğimiz ücreti geri iade edebilir misiniz? Diye arayan olursa yapacağınız kontrol sonucunda faturanızın ödenmiş olduğunu görseniz bile her hangi bir iade işlemi yapmayın. Yeni dolandırıcılık yöntemlerinden biriside bu. Telekominikasyon şirketlerinin sistemsel bir açığından faydalanarak ileri tarihli bir ödeme gönderiyor ve faturanızı sistemde ödenmiş gösteriyorlar sizde(insanlık yapıp) iadeyi gerçekleştirince ileri tarihli ödeme emrini iptal ediyorlar. Görmedik, duymadık demeyin… Nerden mi biliyorum? Dolandırıldım…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR