Ömer Koç

Ömer Koç

Torku ve Konyaspor

Torku ve Konyaspor

Torku Konyaspor Cumartesi günü oynayacağı Bursapor maçıyla güzel geçen bir sezonu tamamlamış olacak. Sezona sancılı bir şekilde başlayan ve birçok gelgit yaşayan yeşil beyazlılar Aykut hoca faktörünün de etkisiyle sezonu hedeflediği yerde tamamlamanın peşinde. Bu hafta Aykut Kocaman ve talebelerinin tek hedefi Süper Lig puan rekorunu kırmak. Yeşil beyazlılar bu hedefine ulaşmaya oldukça da yakın. Zira Bursaspor’un kadrosunun tamamına yakınının kalecisinden forvetine kadar talipleri var. Bu nedenle akıllar karışık.

Türkiye Kupasında da finaldeler. Akıllar orada olduğundan lig maçına motive olabilmeleri oldukça zor. Bundan faydalanıp maçın ilk düdüğü ile birlikte rakibi önde karşılayan hızlı ve rakibe baskı yapan bir Torku Konyaspor daha ilk yarıda maçı koparabilir.

Bursa ekibinin en bariz özelliği rakibe oyunu kabul ettirdiği anda dakika kavramı dinlemeden istediği anda sonuca giden bir ekip olması. Boş alanlar bırakılır ve skora razı bir oyun oynanırsa bu renktaş Bursaspor’u iştahlandırır ve deplasmandan eli boş dönülebilir.

Torku Konyaspor’un Bursaspor maçından sonra en önemli gündemi Torku ile sona eren sponsorluk anlaşması.Bir dünya markası olan Torku ile yola devam edilecek mi?

Futbolun müthiş bir endüstri haline geldiği günümüzde bu konu büyük önem araz ediyor. Bu güne kadar taraflı tarafsız herkesin takdir takdir ettiği bir Torku markasının Konya şehrine sportif anlamda verdiği destek azımsanamaz. Lakin bu destek devam etmeli. Bu Konyaspor için olduğu kadar Torku için de çok önemli. Çeşitli sebeplerle başka şehirlerde bulunduğumuzda insanlarla hasbihal ederken Torku Konyaspor yerine çoğu zaman sadece Torku dendiğine şahit oldum.

Torku bu sene çok iyi

Torku’nun sahası harika vs.

Süper Lig ekiplerinin çoğunda forma sponsoru bile yokken Konya’nın isim,stad, forma sponsorları noktasında sıkıntı yaşamamasının bu sezonki başarıda önemli bir yeri var.

Konyamızın bir değeri olan Torku’yu her yerde görmek istiyoruz. Bunlardan biri de şehrimizin göz bebeği Konyaspor. Sponsor bildirim tarihi olan 20 Haziran’a kadar bu konunun olumlu bir şekilde sonuçlandırılmasını bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ömer Koç Arşivi
SON YAZILAR