İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Bu maçı kalbi olan izlemesin!

Bu maçı kalbi olan izlemesin!

Konyaspor için final anlamı taşıyan bir mücadeleydi. Alt sıralardaki takımların puan kaybetmesiyle umutlar yeniden yeşerdi. 

Oyunun güzel olması, golü kimin attığı, futbolcuların kaç km koştuğu ya da yüzde kaç pas yaptıklarının önemi olmayan sadece herkesin galibiyet beklediği bir müsabakaydı... 

Maçın ilk yarısında kapanan ve kontra ile gol aramaya çalışan bir Rizespor’a karşı oynayan Konyaspor, rakibi açmakta zorlandı. 3. bölgeye güç bela getirilen toplarda da son vuruşlarda başarılı olunmadı. 

Taraftarsız, hazırlık maçından bile sessiz geçen mücadeledenin ilk yarısında futbolcular sanki antrenman maçına çıkmışlar gibiydi.

İkinci yarıda da fırsatları değerlendiremeyen ve Rizespor’un seddini aşamayan Konyaspor, Ömer Ali’nin çabasıyla kazanılan penaltı ile öne geçti. Konyaspor, ligin bitimine 4 maç kala umutlarını sürdürdü. Şimdi sıra geriye kalan maçlarda ligte bırakacak puanları toplamak...

Konyaspor bu galibiyet ile kalan 4 haftada 2 galibiyet alabilirse ligte kalır... 

Son olarak cesur oyunu ile bilinen Ünal Karaman, 1 puan alabilmek için otobüsü kalenin önüne çekti. Ama bunda başarılı olamadı. Oyunu son dakikalarda soğutmaya çalışan ve yediği gol ile neye uğradığını şaşıran Rizespor ve Ünal Karaman soğuk duş aldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR