Halil İbrahim Urgancı

Halil İbrahim Urgancı

Büyü bozuldu!

Büyü bozuldu!

Sergen Yalçın geldikten sonra evrim geçiren Konyaspor, bu hafta bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor’a konuk oldu.

Galibiyet parolasıyla maça çıkmamız gerektiğini söylemiştik. Maça galibiyet odaklı bir kadro ile çıktık. Fakat rakibimiz ev sahibi olma avantajı ile üzerimizde baskı oluşturdu.

Sergen hocanın, bu baskıyı ön görmesi gerekirdi. Baskıya karşı orta saha daha fazla direnç gösteremedi ve dolayısıyla golü kalemizde gördük.

Golün bizi ateşlemesi beklenirken hesapta olmayan bir gol daha gördük. İkinci gol morallerimizi alt-üst etti. Bu golden sonra bile umudumuz vardı maçı çevirebileceğimize, belki ilk yarı bitmeden bulacağımız bir gol sayesinde galip bile gelebilirdik.

Mağlubiyetin sebebini biraz da kadro tercihlerine bağlamak istiyorum

Ligde kalma mücadelesi veren iki takım karşılaşıyor ve Bursa gibi zorlu deplasman maçına Volkan Şen, Eto’o, Fofana üçlüsüne ek olarak orta sahada Vedat Bora gibi nerede oynadığı belli olmayan bir futbolcuyla başladık.

Böyle bir kadro ile çıkmamız Bursaspor’un ekmeğine yağ sürmüş oldu. Baskı oluşturacakları belliydi. En azından Vedat’ın yerine Volkan Fındıklı olabilirdi diye düşünüyorum.

İkinci yarı hocamızın bütün hücum kozlarını sahaya sürmesi 2-0 geride olan bir takımın yapacağı en doğru tercihti.

Son dakikalarda bulduğumuz gol ümitlendirdi. Ama yetmedi uzatmalarda Vedat’ın o pozisyonu kaçması inanılır gibi değil.

Nitekim büyü bozuldu; yenildik!

Önümüzde ligde hedefi kalmamış Karabükspor deplasmanı var olmazsa olmaz kazanmamız gereken bir maç.

Son hafta Fenerbahçe maçına bakmadan Karabük ve Göztepe galibiyetleri şart.

Burada taraftarımıza teşekkür etmeden geçemeyeceğim

İçerisi dışarısı farketmiyor Konyaspor taraftarı iyi gün taraftarı olmadığını herkese gösteriyor. Bu taraftar bu takım bu şehir düşmeyi hak etmiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil İbrahim Urgancı Arşivi
SON YAZILAR