Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Türkiye İçin Milattır

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Türkiye İçin Milattır

Ağustosun 10’unda yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini bazı insanlarla konuşurken ne yazık ki tam olarak anlayamadıklarına şahit oluyoruz.

Oysaki Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye açısından tam anlamıyla bir milattır.

Milletimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sadece ülkemize Cumhurbaşkanı seçmeyecek aynı zamanda ülkemizin gelecek vizyonunu da belirleyecek.

Burada bazı gerçekleri ifade ederek gitmemiz gerekiyor, şimdi Mr. Ekmel’in Cumhurbaşkanı adaylığında birleşen paralel örgüt, CHP, MHP, AB, ABD, İsrail biliyorsunuz Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a saldırırken bazı argümanları inadına kullanmaya çalışıyor.

Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın çatışmacı olduğunu ısrarla ifade ediyorlar. Peki, gerçek böyle mi?

Kesinlikle hayır, bilakis Recep Tayyip Erdoğan çatışmacı bir üslupla hareket etmediği gibi hiçbir zamanda tarafgir hareket etmiyor.

Bu ülkede köksüzleştirilmiş, kendini laik, dinsiz, ya da ılımlı İslamcı, Türkçü gibi ifadelerle tanımlayanlar Recep Tayyip Erdoğan’ın varlığını kendileri açısından sıkıntılı görüyorlar. Zira bu kesimlerin ülkemiz üzerindeki tahakkümü bitiyor, ülkemiz özgür oluyor, ülkemiz, haksızlığın karşısında durabiliyor. Kendisi kalkınma planları oluşturarak zenginliyor.

Ve bu tahakkümcü kesim çok ciddi anlamda korkuyor, değişimden korkuyorlar, ellerinden kaptıkları köşeler gidecek diye korkuyorlar.

Bir diğer itham, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın taraflı ve siyasi bir Cumhurbaşkanı olacağı…

Şimdi merak ediyorum, Ahmet Necdet sezer tarafsız ve gayri siyasimiydi? Bağımsız, bağlantısız bir Cumhurbaşkanı mıydı?

Kaç tane PKK’lıyı Ahmet Necdet Sezer’in affettiğini bu ülkede bildiğim kadarıyla her gazete yazdı, her televizyon kanalı yayınladı.

Süleyman Demirel bağımsız mıydı, siyasetin dışında bir insan mıydı?

Ekmeleddin İhsanoğlu bağımsız mı?

Oysa Ekmeleddin İhsanoğlu’nun batının çıkarları söz konusu olduğunda tarafsız olmadığını, batının çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini herkes bilir.

Türkiye Cumhuriyetini takmamıştır Ekmeleddin İhsanoğlu ve bağımsız, tarafsız olsun diye de oraya getirilmedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu İsrail’in çıkarlarından yana taraf olacaktır, olmuştur, ABD’nin çıkarları doğrultusunda taraf olmuştur, olacaktır.

Ekmeleddin İhsanoğlu gibi, Devlet Bahçeli gibi, Kemal Kılıçdaroğlu gibi, Feytullah Paşa gibi tipler Türkiye’nin çıkarları söz konusu olunca evet doğru tarafsız olmaktadırlar. Müslümanların çıkarları söz konusu olunca etkisiz olmaktadırlar ama mesela çocuk katili Esed’in çıkarları söz konusu olunca neden bilinmez taraf oluyorlar. Esed’in kafasına göre insan öldürmesinin sanki garantisi oluveriyorlar.

İsrail söz konusu olunca taraf oluyorlar, İsrail’in kafasına göre Filistinli öldürmesinde hiçbir beis görmüyorlar. Gazze’yi tarumar eden İsrail bombaları onları rahatsız etmiyor.

ABD’nin Ortadoğu’daki çıkarları söz konusu olunca taraf oluyorlar, ABD istediği kadar kan emsin, sistem değişmesin, Türkiye etliye sütlüye karışmasın diye taraf oluyorlar.

Türkiye bu zinciri kıracak, bu insanlara hadlerini bildirecek.

Bu millet 10 Ağustosta İnşa Allah tam bağımsızlık için Recep Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’nin başkanı olarak ilan edecek, bütün statükolar çökecek.

Mr Ekmel gibi jakobenlerin, Suud- ABD- İngiltere patentli az gelişmişliğin sürekliliği mandacı insan fabrikalarının yetiştirdiği tiplere bu ülke fırsat vermeyecek.

Recep Tayyip Erdoğan’ı bu millet çok iyi tanımaktadır, Recep Tayyip Erdoğan’a İMF’ci Bahçeli neden düşman, bu millet çok iyi bilmektedir.

Genel Müdürü Kılıçdaroğlu’nu bu millet çok iyi bilmektedir, Feytullah Paşayı bu millet çok iyi bilmektedir, Paralel terörizmi bu millet çok iyi tanımaktadır.

İstedikleri kadar çırpınsınlar, istedikleri kadar iftira atsınlar, doğan medya, paralel medya, batının medyası, siyonizmin medyası… kim saldırırsa saldırsın artık bu millet yanlışa dur diyecek ve statüko yıkılsın, Yeniden Büyük Türkiye kurulsun diye Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek.

Yalnız bu günlerde çok fazla güzümüzün açık olması gerekiyor, zira bunlar, özellikle paralel terör her türlü pisliği yapabilecek mahiyette, bunlara fırsat vermemek ve oyunlarını İnşa Allah bozmak üzere, su uyur, düşman uyumaz, deyişini aklımıza tam anlamıyla kazımamız gerekiyor.

İnşa Allah hayırlı günler geliyor, Mr Ekmel’de bu yürüyüşü durduramayacak, millet Yeniden Büyük Türkiye’yi Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kuracak, Allah’ın izni ile…

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR