Gülşen Yılmaz

Gülşen Yılmaz

Gamze Özçelik'i rahat bırakın...

Gamze Özçelik'i rahat bırakın...

Bir zamanlar insanlar, birilerinin hayatına müdahale edeceklerinde önce düşünürlerdi. Şimdilerde artık herkes herkesin hayatını eleştirme hakkını kendisinde buluyor.

Özellikle konunun başrolü bir kadınsa anlamadan dinlemeden, yargılar bir birini kovalıyor. Yeni gündemimiz de Gamze Özçelik’in tesettüre girmesi…

Bu konunun gündem olmasından ziyade, konu hakkında ileri geri konuşan insanlardan bahsetmek istiyorum.

Ben Gamze Özçelik’i tanımam. Bu tür haberler sayesinde biz de magazinsel olayları takip eder olduk. Biraz hakkında araştırma yapayım dedim. Gördüğüm kadarıyla uzunca bir süredir oyunculuktan uzak durup, kendisini yardıma muhtaç ülkelere yardım götürmeye adamış birisi…

Hatta bir de arkadaşları ile birlikte dernek kurmuş. “Umuda Koşanlar Derneği”…

Bu dernek sayesinde ciddi ciddi yardımlar yaparak çocuklarında yüzünü güldürmüşler. Fakat epeydir faaliyetlerini sürdüren oradan oraya koşturan bu kadın, nedense bu konuda bir kere bile haber yapılmadı. Haberi geçtim sosyal medyanın çetin klavye delikanlıları da bu konuda tuşlarına dokunmadı.

Ama gelgelelim iş birini eleştirmek olsun. Yerden yere vurulacak birini görsünler. Kimse affetmiyor. Ya da arkasını önünü araştırmıyor.

Yahu ne var bunda.

Kadın bir tercih yapmış. Neden insanların özgür iradeleri ile yaptıkları tercihleri yargılıyorsunuz.

Klavye başında her şey çok kolay çünkü…

Sırf bir tercih yapıp hayatını buna göre şekillendirdi diye bir kadın hakkında ağır ithamlarda bulunmak da şiddetten sayılmalı…

Bazı şahıslar özellikle özgürlük ve kadın hakları hakkında attıkları naraların sesini kendinden olmayana sıra gelince nedense kısıyorlar?

Biri de çıkıp desin ki; “Evet bu kadının tercihi de özgürlüktür. Onun da şu an ‘kadın hakları’ ihlal ediliyor. Kimse densizlik yapmasın!”

İnsanlar hayatlarında tercihler yaparlar. Hangi inanışa hangi dine mensupsa ona göre dış görünüşlerini değiştirebilirler. Fakat biri bunu yaparken diğer insanların onun eski fotoğraflarını, bilgilerini ortaya saçması dünyanın hiçbir yerinde insanlığa sığmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Gülşen Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR