Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

GÜZEL BİR SON OLDU

GÜZEL BİR SON OLDU

Sezona yeni stadının heyecanı ile başlayan, lig devam ederken teknik direktör değişikliğine giden, her şey daha mı kötüye gidecek sorularının zihinlerde dolaştığı bir zamanda kendi oyun kimliğini yakalayan ve art ardına iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmanan Torku Konyaspor son maçında da taraftarını oynadığı oyunla memnun etti.

Ligin göze en hoş gelen futbolu oynayan Bursaspor ile Bursa Atatürk stadyumunda karşılaşan yeşil beyazlılar güçlü rakipleriyle başa baş mücadele etti. Torku Konyasporlu oyuncular oyunu yavaşlatacak, temposuzlaştıracak bir oyun yerine seyir zevkini daha da artıracak bir oyun ortaya koydular.

Bursasporlu oyuncular da hücumdan başka bir şey düşünmeyince izlemesi çok zevkli bir mücadele ortaya çıktı. Oyunda gol olmamasına rağmen her iki takım adına da gol pozisyonları bir hayli fazlaydı.

 

Torku Konyaspor’da mücadelesiyle ve yakaladığı her fırsatta kaleyi düşünmesiyle öne çıkan futboldu Ömer Ali’ydi.

Torku Konyaspor sezona büyük hedeflerle başladı lakin bu hedef çok da gerçekçi değildi. Sezonu ilk beşte tamamlamak çok gerçekçi değildi. Bununla birlikte Torku Konyaspor gibi bir takımın hedefi kümede kalmaktan daha fazlasıydı.

Sezon başladıktan sonra işler iyi gitmeyince yönetim teknik direktör değişikliğine gitti. Bu kararı eleştiren kişilerden biri olmakla birlikte birçok kişi gibi Aykut Kocaman’ın bu göreve getirilebilecek en doğru kişi olduğunu düşünüyordum-öyle de oldu.

İşlerin kötüye gittiği ve sallantıların olduğu bir zamanda yeşil beyazlılar toparlanmayı bildi ve ligi bu sezon için güzel bir yerde tamamladı son maçını da sezonun geneliyle ahenkli bir biçimde iyi oyun ve iyi bir sonuçla tamamladı.

Bu sezonda böyle bir başarının yakalanmasında emeği geçen herkesi tebrik ederim. Büyük büyük hedeflere koşan ve zaferler yaşatan bir Torku Konyaspor dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR