Abdullah Acıbadem

Abdullah Acıbadem

İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ VARSIN REİS-İ CUMHURUM

İYİ Kİ DOĞDUN, İYİ Kİ VARSIN REİS-İ CUMHURUM

Hayatını milletine adayan, kutlu davamızın lideri, ordumuzun başkomutanı, milletin adamı, ümmetin umudu, yeni Türkiye’nin mimarı, saygıdeğer Cumhurbaşkanım doğum gününüz kutlu olsun. Rabbim sana hayırlı uzun ömürler versin.

Büyük Türkiye ufkuna koşturduğun için, vahdeti ümmete hizmet ettiğin için, hak davamızda azmettiğin için seviyoruz seni. İnsanlığını, adamlığını liderliğini seviyoruz. Rabbim yolundan ayırmasın birlikte nice senelerimiz olsun Reis-i Cumhurum.

Milli ve manevi değerlerinden kopmadan evrenseli yaşayan bireyler yetiştiren günümüz Türkiye’si  her daim vuslata hazır ve sana minnettar sayın Cumhurbaşkanı'm. Ölümüne seninleyiz. Allah yâr ve yardımcın olsun, dualarımız seninle. Asla yalnız yürümeyeceksin. Bizler dik durdukça bizi kimse yolumuzdan çeviremeyecek.

Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin ve İslam dünyasının toparlanması Recep Tayyip Erdoğan’ın İslam dünyasının umudu haline gelmesi dış güçleri çıldırtan tek unsur. Türkiye İslam dünyasını toparlayacak tek aktör olduğunu tüm dünyaya gösterdi son 17 yıl içinde.

İşte tam da bu yüzden ülkemizi karıştırıp ateş çemberine çevirmek istiyorlar. Ama Allah'ın izni ile Türk halkına ve İslam dünyasına asla diz çöktüremeyecekler.

Kefenle yola çıkmanın ne olduğunu, ne kadar deneseniz de çabalasanız da milletin Erdoğan'ı canı pahasına yedirmeyeceğini gösterdi dış mihraklara.

Ülkemize yapılanlar hainlikte sınır tanımadıklarını gösteriyor dış mihrakların. Milletin dinamik unsurlarına saldırmalarının  asıl hedefinde Erdoğanı yıkmak var. Ama unuttukları birşey var. Bu millet vatanına, toprağına, bayrağına, dinine ve özgür iradesi ile seçtiği cumhurbaşkanına sonuna kadar sahip çıkacak olması gerçeği. Bizde size verecek vatan bayrak ve reis yok. Bu böyle bilinsin. Daha önce de yaşamıştık ama bu kadar alçak bir darbe teşebbüsüne ilk defa şahit olduk. 15 Temmuz darbesi bize gösterdi ki; başarısızlık ile sonuçlanınca komşu ülkelere ve dışarıdaki sahiplerinin kucağına kaçarak dünya sıralamasında dibe vuran cuntacı hainlerimizin sayısı içimizde çok fazla.

Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak istemeyenlerin ve Türkiye'yi bir vagon olarak görmek ve göstermek isteyenlerin bir operasyonudur  bize saldırıların ana kaynağı. Fakat milletimiz gerekli dersi vermekte hiç gecikmemiştir.

Bu vatanı,toprağı,milleti, bayrağı tankla tüfekle işgal edebileceğini düşünen vatan hainlerinin unuttukları birşey var. Kendisi için fedakarlıkta bulunmayan hangi harekete dava diyebiliriz ki? Davalar her daim kendilerini feda etmesini bilen insanların omuzlarında yükselmiş ve akıttıkları kanlarla tahakkuk etmiştir.

Milletimizin iman gücü ise herşeyin üstündedir. Bu vatan toprakları tankla tüfekle, tomanın önünde durarak değil tankın altına yatarak iman gücü ile özgürlüğünü kazanmıştır. Türkiye bu tür ayaklanmalar ile ucuza satılacak bir ülke değildir . Bizim ne zaman değil, ne için öldüğümüz önemlidir. Millete güvenmek ve milli iradeye sahip çıkmakla fethedilir gönüller.

Bu vatanın evlatlarını birbirine kırdırmak cezasız kalmayacak . Rabbim tüm inananların yâr ve yardımcısı olsun . Reisimize sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin . Selametle 15 Temmuz gecesi Başkomutanımızın , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milletimiz meydanlardaki kutlu ve mutlu demokrasi nöbetine başladı. Aralıksız 28 gün süren nöbetimizde 79 milyon bir oldu, tek yürek oldu ve bu darbeci hainlere gereken derslerini verdi . Hiçbirimizin düşünemeyeceği , hayal edemeyeceği şekilde yenici bir hareket olarak devletimizin bütün  kademelerine sızmış olan cemaat adı altında bu hareketin darbe girişimiyle uyandı. Binlerce şükür ki başarılamadı. Halkımızın canını ortaya koymasıyla önlendi . 'Ben Varım' diye sokağa çıkanlar tankların önüne yattı, kurşunlara göğüslerini siper ettiler ve karanlık sayfanın açılması önlendi. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum .

Hepinizi Allah'a emanet ediyorum başkomutanımızın tarihi sözleri ile;

Bu millet varsa biz varız, Bu ülke varsa biz varız, Bu devlet varsa biz varız, Bu bayrak varsa biz varız

Bu ezanlar ve selalar varsa biz varız.

Reis iyiki doğdun.

Allah senden ve seni yalnız bırakmayanlardan razı olsun.

Selametle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Acıbadem Arşivi
SON YAZILAR