Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor o golü bulacak!

Konyaspor o golü bulacak!

Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında adeta altın değerinde 3 puan alan Konyaspor, hepimizin derin bir nefes almasına vesile oldu. Konyaspor bu galibiyeti bugün Alanyaspor karşısında alacağı 3 puanla taçlandırmalıdır. Buna mecburdur. Konyaspor’un kendi göbeğini kendisi kesmesi için bu maçta mutlaka 3 puan alması gerekiyor.

Aslında Konyaspor’un durumunu 2 hafta önceye kadar umutlu görmüyordum. Kasımpaşa maçında alınan 3 puan hepimizin umudunu yeniden yeşertti. Konyaspor’un Alanya karşısında geçen haftaki Galatasaray maçında uygulanan taktikleri çok iyi tahlil etmesi gerekiyor. Omerovic zaten bunu çalışmıştır. Ben maçta iki kanattan hızlı çıkışlar yapıldığını gördüm.

Alanyaspor’un kadrosuna baktığımız zaman Konyaspor’un kadrosundan daha güçlü olduğunu söylememiz lazım. Bu sebeple haddini bilerek, akıllıca oynanmalı. Bunun için de yapılacak şey Alanya’ya topu bırakmak olacaktır. Alanya’ya topu bırakırsak hızlı çıkış yapamadığı için Galatasaray maçındaki gibi etkili olamayacaktır.

Konyaspor’un bir şansı da Alanyaspor’un ayağı en iyi oyuncusu Feroy Fer’in geçen hafta kırmızı kart görmesiyle bu maçta oynayamayacak olması.

Konyaspor bir şekilde golü bulacaktır diye düşünüyorum. Ben gerçekten umutluyum. Eğer Konyaspor bu hafta da 3 puanı alırsa ligde kalmak için büyük bir adım atar. Kalan 5 maçta da bir şekilde 3 puan alırsa ligde kalır diye düşünüyorum.

Hadi aslanlar vurduğunuz gol olsun!

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR