Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Rehavete kapılmadan

Rehavete kapılmadan

Konyaspor geçtiğimiz hafta çok kritik bir maç atlattı. Fenerbahçe karşısında belki teknik olarak eleştirilecek çok şey oldu ancak hem Ali Çamdalı’nın ilk maçı olması hem de maç sonucunda kazanılan 1 puandan dolayı halı altına süpürebiliriz. Oyun olarak bu futbol Samsunspor’a karşı yetmeyeceğini başta söyleyelim. Çünkü 35. Haftanın en az gol beklentisine giren Konyaspor, puanı aldı ve cebine koydu ancak bu hafta sahasında mutlaka hücum etmesi gerekecek.

Moreno’nun sakatlığı ve Ethemi’nin cezalı olması da Konyaspor’un futbolunun etkilediğini belirtmeliyiz. Bu hafta nasıl bir futbol izlemeliyiz, hücum ederek. Haberlerimizde de bahsettiğimiz gibi Samsun takımı maç başlarında çok fazla gol yiyen bir takım. Taraftar desteğiyle birlikte 3. Bölgede yapılacak baskılar rakibe hata yaptırabilir. Sokol penaltı haricinde akan oyunca atacağı gol Konyaspor’u rahatlatır.

Kasımpaşa deplasmanında alınan puan sonrasında rehavet geldi ve bu durum Omerovic’in sonunu getirdi. Fenerbahçe maçı sonrasında Samsun karşısında mutlaka 3 puan alınmak için sahaya çıkılacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR