Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Omerovic kararlı olmalı

Omerovic kararlı olmalı

Konyaspor sahasında çok kritik bir yenilgi aldı. Skor ve oyundaki isteksizliğe baktığımızda kayıp sadece 3 puan gibi görünmüyor. Çünkü yeşil beyazlılar yine gole kadar iyi bir oyun sergileyip gol yedikten sonra tepki veremediler. Trabzon maçında futbolcuların kendisine gelmesi 60 dakika buldu. Visca 2-0 yaptı, Uğurcan ve tribünler gerildi Konyaspor anca reaksiyon verebildi.

Omerovic skor istediği gibi gitmediğinde bildiğimiz değişiklikleri yaptı. Sokol oyundan alındı, kanat oyuncuları değişti. Halbuki yedek kulübesinde oturan Ethemi ve Moreno, Oğulcan ve NDao’dan daha etkili olabilirdi. En azından Cicaldau yedeğe alınıp Oğulcan 10 numaraya Moreno sol tarafa alınamaz mıydı? Ethemi ve Moreno skor yapmalarına rağmen yedek kulübesinde oturmalarının sebebi nedir? Soner Dikmen hiç dinlendirilemez mi? Soru işaretlerini arttırabiliriz. Omerovic alışılagelmiş hamleler yerine daha ofansif ve bazı oyuncuları değiştirerek kuracağı 11’de ısrar etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır neden milli takım kalecisi olamayacağını gösterdi. Takımını antipatik göstermek istemesini de anlamıyorum. İlk defa tribünlerden bu kadar tepki gördüm ve sahaya bir şeyler atıldığına şahit oldum. Her puan kaybettiğinde saha dışını konuşan ancak kazandığı maçta sahada kalmak isteyen Abdullah Avcı ise Uğurcan’ı korumak için çok uğraştı.

Hakem mi? En kısa tabirle Meunier’in Oğulcan’a yaptığı müdahaleyi sokakta bir insan başka bir insana yapsa gözaltına alınır. Bile, isteye ve gaddarca vurdu oyuncu ama hakem devam dedi. Trabzonspor’a kesilen cezanın ilk faturasını Konyaspor ödedi. Hayırlı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR