Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Seçimden sonraya kaldı

Seçimden sonraya kaldı

Türk futbolunda ne zaman bundan daha kötüsü olmaz, bu en son noktaydı dediysem daha fazlasını şaşırarak takip ediyorum. Artık daha fazla şaşırmamak dileğiyle hakem eğitim semineri konusuna girmek istiyorum. Öyle bir TFF ve MHK var ki futbolda ne kadar kaos olursa olsun es vermeden yola devam ediliyor.

Sosyal medya sürekli birbirine kızgın taraftarlar görüyoruz. Sürekli birbirlerine gönderme yapıyorlar ki ne yazık ki iki tarafın da haklı olduğu taraf var. Bir TFF düşünelim haftalar geçmesine rağmen PFDK sevklerini açıklayamıyor, hakemler verdikleri kararı savunamıyor, gizli olması gereken eğitim semineri internete sızıyor (internete nasıl geldiği de sorun, içerisindeki tutarsız konuşmalar ayrı bir sorun) Başkan öyle bir toplantı olmadı diyor, videonun tam versiyonunda toplantıda çıkıyor. VAR’ın başındaki Tolga Özkalfa istifa etti deniyor sonra biz gönderdik açıklaması geliyor…

Konyaspor, VAR kayıtlarını istiyor cevap gelmiyor bu da ayrı bir sorun. Madem eğitim seminerleri tam versiyonuyla veriliyor o zaman her hafta VAR konuşmalarını dinlediğimiz gibi! Hakem eğitim seminerlerini de dinleyelim olmaz mı, olmaz. Çünkü o zaman taraftar futboldan daha fazla uzaklaşır. Böyle güvensiz bir ortamda birileri plan yapıyor başka birileri de o planda gelip-gidiyor. Yapılması gereken mi? Muhtemelen seçim sonrası bana göre bugünden geçerli olmaz üzere tüm kurumların lağvedilip yeniden inşa edilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR