Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Ağustosun bu sıcağında AK Parti’nin derdi ne?

Ağustosun bu sıcağında AK Parti’nin derdi ne?

13 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinde 23, 24, 25, 26, 27 ve 28. Dönem Milletvekili ve CHP Sözcüsü olan Faik Öztrak iddialı bir açıklama yaparak, "Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Konya siyaseti, Faik Öztrak'a tokat gibi cevap verdi.

CHP Sözcüsünün açıklamasını alıntılayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya'yı alacağız" diyen Öztrak'a, "Peki Bundan Konya'nın haberi var mı?" diye sordu.

“Konya sizin gibilere meydanı boş bırakmaz Faik efendi” diyerek tepki gösteren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, “Sıkılmadınız mı hep aynı teraneden?” diye sordu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise “O sırada biz :)” notunu düşerek paylaştığı videoda Karatay’daki hizmetlere ve yatırımlara yer verdi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da her zamanki nüktedanlığıyla, Şener Şen’in Neşeli Günler filmindeki sahnesini paylaşarak “Ziyaaa” notunu düştü.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki bir videosuyla gönderme yaptı.

Yani anlayacağınız Konya siyaseti hep bir ağızdan kenetlendi ve gerekeni yaptı.

Konya siyasetinin temsilcileri, CHP ve avanesinin yaptığı gibi popülist söylemlerle de yetinmedi elbet.

Ağustosun bu sıcağında, sanki hemen önümüzdeki hafta yerel seçimler yapılacakmış gibi topyekun sahaya indi.

Örneğin dün Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Sanayi’yi ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Mini bir saha çalışması yaptı.

Aynı şekilde Selçuklu Belediyesi ve ekibi de Hatay’da depremzedelerin yanındaydı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Bilal Ukdem, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de yine hafta boyunca esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yine AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Novaland Outlet Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Selçuklu İlçe Başkan Vekili Hakan Yıldırım, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ve teşkilat mensupları da bu ziyaretlere katıldı.

Uzun uzun yazmaya gerek yok, AK Parti Konya milletvekillerinin hemen hemen hepsi sahada her gün bir ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor.

Keza AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı başta olmak üzere teşkilatların neredeyse her kademesinde yoğun bir saha çalışması var.

AK Parti şimdiden seçimlere hazırlanıyor.

Hal böyleyken Faik Öztrak nasıl bir hayal dünyasında yaşıyor anlamıyorum.

Hatta daha da iddialı konuşayım, CHP böyle içler acısı bir haldeyken İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirleri elinde tutabilecek mi?

Bence işi zor!

SAĞLIKTA YÜKÜ NUMUNE ALIYOR

Konya Numune Hastanesi 2023 yılı ilk 6 ay değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç başkanlığında gerçekleştirildi.

610 yatak kapasiteli Numune Hastanesi’nin, 120 poliklinik, 16 ameliyathane ve 1.995 çalışanı ile 2023 yılı ilk 6 ayında 190 bin 186’sı acil servisten olmak üzere toplam 760 bin 428 hastaya tedavi hizmeti sağladığının altını çizen Prof. Dr. Koç, aynı dönem içerisinde hastanede 8 bin 124’ü özellikli ameliyat olmak üzere toplamda 19 bin 602 ameliyatın gerçekleştirildiğini açıkladı.

Biz de sayın Koç’un açıklamalarını bugün gazetemize manşet yaptık.

Çünkü Numune Hastanesi’nin Konya için çok değerli olduğunu düşünüyoruz, biliyoruz.

Ulaşım kolaylığı, erişilebilirlik, teknik donanımı ve yeterliliği, tertemiz oluşu ile Konya’nın sağlıkta çok önemli bir yükünü alıyor.

Allah kimseyi düşürmesin ama hafta sonu Numune Hastanesi’ne yolum düştü. Verilen hizmet özel hastanelerden daha konforlu ve kaliteliydi.

Başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olmak üzere, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç’a, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Halil Ekrem Akkurt’a ve tüm hastane personeline teşekkür ederiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR