Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı Ve Yeni Türkiye

Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlığı Ve Yeni Türkiye

Bugün itibariyle hala milletin ne istediğini anlayamayan, Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlamayan insanlar ne yazık ki her alanda çok fazla var.

Dün, yani 15.08.2014 Cuma tarihli Yeni Şafak Gazetesinde Münevver Yazarlarımızdan Yusuf Kaplan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tavsiye mahiyetinde 20 maddelik bir yazı tefrika etti.

Bu yazıyı okumak ve böyle bir yazının yazılıyor olması inanınız beni ciddi anlamda mutlu etmiştir öncelikle onu ifade edeyim.

Bu yazıyı bugün AK Partinin içinde ya da dışında olan, ülkemizin hangi kademesinde olursa olsun bütün herkes, müdürler, başkanlar, milletvekilleri okumalıdır.

Çünkü bu yazı ile Yusuf Kaplan, milletimizin neden Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini ve bu oy verme bilincinin altında neyin olduğunu izah etmiştir.

Bir kere bu millet tam bağımsızlık istemektedir, bu millet ahlak ve maneviyat istemektedir, bu millet ahlaklı, edepli nesiller yetiştirmek istemektedir, bu millet çocuklarının, kızlarının erkeklerinin mahrem, namahrem bilinci ile yetişmesini istemektedir.

Bu millet, çocuklarının kendi geçmişinin tarihini çok iyi bir şekilde öğrenmesini istemektedir. Bu millet Kuran’ı Kerim Üniversitesi açılmasını, İslam Medeniyeti Üniversitesinin açılmasını istemektedir, yönlendirilen değil, yönlendiren olmak istemektedir.

Bu millet teknik bilimleri, tıbbı, hukuku uluslararası düzeyde kendi çocuklarının kendi kültürü ile öğrenmesini ve okullarından mezun olanların dünyayı yönetebilecek donanımda olmasını istemektedir.

Bu millet çetelerden, paralel ihanetten ülkesinin kılcal damarlarına kadar temizlenmesini istemektedir. Paralel ihanet şebekesinin, diğer terör gruplarının ve mafya ya da çete gibi diğer bütün yapılanmaların tamamen bitirilerek ülkemizin sağlıklı yönetime geçmesini istemektedir.

Bu millet çocuklarının batının tüketim kültürü ile yetişmesini, bankaların, markaların, iğrenç dizilerin, sosyal medyanın oyuncağı olmasını istemiyor, kültür ve medeniyet devrimi yapılarak, İslami hassasiyetler çerçevesinde yetişmesini istiyor.

Bu millet İslami şuura sahip, takıntısız ve gelişkin bir nesil istiyor.          

Tabi daha birçok husus var, geçen gün de yazmıştım, Yusuf Kaplan Üstadımızda ifade etmiş, bu millet, Gazali, Arabi, Yunus, Sinan, Itrî, İbn-i Haldun, Farabi gibi değerleri yetiştirecek eğitim sisteminin, irfanı önceleyen üniversitelerimizin, liselerimizin kurulmasını istiyor.

Bu millet laf olsun diye, Bahçeli’ye, Kılıçdaroğlu’na, Pensilvanya’daki Patolojik tipe kızdığı için Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermedi. Elbette onlara da kızıyor ama asıl istediği onları aşarak, ABD’yi, Avrupa’yı, İngiltere’yi, Rusya’yı, Çin’i ve hatta İngiliz merkezli oluşturulan Suudi Arabistan’ın selefi bakış açısını bir tarafa bırakarak özgün ve yeni bir medeniyet kuralım diye Recep Tayyip Erdoğan’a oy verdi.

Bunun için de Ahmet Davutoğlu Başbakan olsun istiyor, zira istiyor ki; dengeler değişsin, bu güne kadar teamül diye kabul edilmiş kalıplar yıkılsın, Yeni Bir Türkiye kurulsun…

Bu millet istiyor ki, AB, ABD, Rusya, Çin, Hint, İbrani, Türk, Arap dünyası bizden etkilensin, bizden esinlensin ve kurgulayacağımız dünya bütün bu merkezleri yeniden dizayn etsin.

Cumhurun Başkanı Recep Tayyip Erdoğan zaten bunun sinyalini veriyor, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü resepsiyonunda, adli yıl açılışında Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'nun konuşması halinde törene katılmayacağını açıklıyor ve diyor ki, “neymiş teamülmüş, o teamülün değişmesi ve yeni teamül oluşması gerekir. Yargıtay Başkanı konuşsun, illa biri konuşacaksa da Cumhurbaşkanı konuşsun”.

Tavır net, sizin teamülleriniz eskidi, sizin yapılarınız eskidi diyor Recep Tayyip Erdoğan ve Recep Tayyip Erdoğan bunu dediği için de bu millet destekliyor ve reform yapmasını, Yeni Türkiye’yi oluşturmasını istiyor.

 

Dün bir anket vardı, bu ankette halkımızın yüzde 60’dan fazlasının yeni başbakan kim olsun sorusuna, “Ahmet Davutoğlu” yanıtını verdiği belirtiliyordu.

Peki, neden bu millet Ahmet Davutoğlu Başbakan olsun diyor, zira biliyor ki, Ahmet Davutoğlu hem çok iyi ve güçlü bir Başbakan olacaktır ve hem de Recep Tayyip Erdoğan’a tabi olacak, onunla çok güzel bir uyum ile Türkiye’yi yönetecektir. Yeni Türkiye böyle kurulacaktır.

Bu süreç basit bir süreç değildir, bu süreç güçlü bir fetih sürecidir, yeni medeniyetin temelinin atılma sürecidir, bunu anlamak, milli eğitimde, diyanette, medyada buna göre adımlar atmak gerekiyor.

 

 

Konya Baro Seçimlerinde Yanlış Oyunlar

 

Konya’da Baro Seçimleri yaklaşıyor, tabi kulağımıza hiç hoş olmayan bazı haberler geliyor. Mesela bu süreçte AK Parti Konya İl Teşkilatı kimi, hangi grubu destekliyor ve neden bu destek, bir açıklama rica ediyoruz.

 

Yazdık, tekrar yazalım, siyaset yapacaksanız, bu süreçte var olacaksanız bir kere paralel ihanet şebekesi ile mücadele etmelisiniz. Şunu herkes bilsin, bu süreç küllenmeyecek. Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bütün ailesi ile ilgili şantaj, montaj kasetler yayınlayanlar temizlenmeden bu iş bitmez.

MİT TIR’larını durdurup, İstihbarat görevlilerimizi iğrenç bir şekilde tutuklama cesaretini gösterenler derdest edilmeden bu iş bitmez. Başbakanımızı, Bakanlarımızı, Milli İstihbarat Teşkilatımızı, Genel Kurmay Başkanlığımızı dinleyenler ve bu dinlediklerini MOSSAD’a, CİA’ya gönderenler temizlenmeden bu süreç bitmez.

Bu sürecin kolay biteceğini zannedenler yanılıyorlar, 100 yıllık bir mücadeleden sonra bu millet devletini tekrar geri aldı, şimdi patolojik bir tipin kendi hırsları uğruna ülkemize ihanet şebekesi kurmasını bu millet affetmez ve affetmeyecek.

Daha neyi anlatalım, neyi ifade edelim, bunun dışında hareket edenler bu sürecin kesinlikle dışına itilir, bu Ahmet olsa da itilir, Mehmet olsa da itilir…

Bundan sonraki süreç bizim açımızdan açık ve net bir şekilde olayları yazmak ve yanlış yapanların yanlışlarını deşifre etmek olacaktır.

Ve herkes bilmelidir Konya Barosunda paralel ihanet şebekesinin oyuncaklarını bu millet istemiyor ve AK Parti’den de kim olursa olsun bu şebeke ile arasına mesafe koyamayanları destekleyen kendini bitirir.

Başka izaha ihtiyaç var mı? 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR