İsmail Boylu

İsmail Boylu

AK Parti, Konya Milletvekili Aday Adaylığımız

AK Parti, Konya Milletvekili Aday Adaylığımız

 Ak Parti Konya Milletvekili Aday Adayı olarak müracaatımı yapmış bulunuyorum. Bildiğiniz üzere 7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde 25. Dönem milletvekilliği genel seçimleri yapılacaktır.

Ak Parti yıllardır milletin iradesini her şeyin üstünde tutarak siyasete insan odaklı anlayışı yerleştirmiş, halka hizmeti, Hakk’a hizmet sayarak milletin gönlünde yer etmiş bir partidir.

İktidara geldiği günden bu güne kadar kurucu genel başkanımız ve şu an Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve saygıdeğer yol arkadaşlarıyla halkımızın partisi Ak Parti, içeride ve dışarıda, yaptığı çalışmaları, eve hizmetler sayesinde başta ülkemizin bulunduğu Müslüman coğrafyası daha sonra da batı dünyasında Türkiye’mizi dünya siyaset sahnesinde önemli bir aktör konumuna getirmiştir.

Bir memlekete ihtiyacı olan hizmetlerin en kaliteli şekilde gelmesi, büyük bir dayanışma ile mümkündür. Birbirimizi koşulsuz sevmek, insanlarımızın gönüllerinde muhabbet iklimi oluşturabilmek, bütün hizmetlerin en büyük anahtarıdır. Bugün sadece bir milletvekilliğine değil, gönüllerde sevgiye ve muhabbete talip oluyoruz.

Türkiye’mizin ekonomi, sağlık, ulaşım ve eğitimde gösterdiği büyük başarının sahibi şüphesiz Ak Parti’ye güvenen, destek olan aziz milletimizdir.

Bizim hedefimiz Türkiye gibi bir Konya oluşturabilmektir. İşte bu gerekçelerle milletvekilliği seçimi, oldukça büyük bir öneme sahiptir. Konya’mızın tarihine ve kültürüne layık, milletimizin hak ettiği geleceği inşa etmeyi amaçlıyoruz.

Ak Parti hükümetleri döneminde çıkarılan 5378 sayılı yasa ile biz engellilerin hayat standartlarında devrim niteliğinde gelişmelerin olduğunu bildiğimiz ve takdir ettiğimiz bir gerçektir. Emeği geçen herkese yürekten, canı gönülden teşekkür ederim.

Zamanın ruhuna günümüz ihtiyaçlarına göre bu çok kıymetli kanun’un kapsamının engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarını daha da yükseltecek şekilde genişlemesi için daha fazla çalışacağım. Yapacağım çalışmalardan sadece iki konuya temas etmek istiyorum:

Birincisi; Engelli vatandaşlarımızın pozitif ayrımcılıklarla desteklenerek eğitim ve öğretim seviyelerinin yükseltilmesi için çalışacağım.

İkincisi; Engellilerin hayatını kısıtlayan rahatsızlıklardan özellikle sara rahatsızlığı konusunda etkin tarama yöntemleriyle belirlenerek gerekli rehabilitasyon çalışmalarının yapılması konusunda gayret sarf edeceğim.

Bilindiği üzere Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12 yıllık liderliğinde engelli ve engelli politikalarında Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yasa ve kanunların çıkarılması biz engelli vatandaşları çok sevindirmiştir. Hiçbir zaman unutmamalıyız ki 8 milyon engellinin yaşadığı ülkemizde engelli vatandaşlarımızın sorunları henüz bitmiş değildir. Bu sorunları dile getirmek, onlarında bir sözcüsü hizmetkarı olmak sadece Konya’mızın vekili değil tüm Türkiye’nin vekili olmak en büyük arzumdur. Yasaların önlerini açmasına rağmen, insanların zihinlerini açamadıkları için engelli değil, engellenen insanlar olduğumuzun bilincindeyim. Bizim gönül birliğimize inancımız tamdır.

Tecrübelerimi ve Konya’mızın manevi enerjisini, Milletin Meclisi’ne taşımak istiyorum. Bence milletvekilliği, bir heves ve sadece bir temsil makamı değildir. Milletvekilliği çözüm ve proje üreten daima milletten yana tavır koyan bir hizmet makamıdır.

Hayatım boyunca milletin adamı olmaya gayret ettim. Hizmet etmedeki arzu ve fedakarlığımız herkesin malumudur. Vekil olsak da olmasak da halkımızın içinde, partimizin yanında olacağız. Dava adamı olma sorumluluğunu her zaman bir yaşam biçimi olarak gördük. Nihayetinde her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindedir.

Vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, proje üreten, sorun çözen, elini taşın altına koyan, cesaret ve vakarını halkın iradesinden yana ortaya koyan bir vekil anlayışı ile çalışmak düsturumuz olacaktır.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde; bilgili devlet adamı, diplomasi kahraman, ak yüzlü, ak yürekli, Toroslar’ın yiğit evladı, güzel insan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde ve hedefleri doğrultusunda hep birlikte, milletle el ele Yeni Türkiye yolunda bütün gücümle hizmet etmeye hazırım.

Bu zorlu süreçte Konyalı Ak gönüllü kardeşlerimizin dine, vatana ve millete hizmet için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Mevlana diyarı Konya’mızı ve Türkiye’yi daha ileriye taşımak için desteğinize ve duanıza talibim. Rabbimden bu süreci bizler ve memleket için hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyor, Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Konya ve Türkiye için hayırlara vesile olsun.”SEFERİMİZ ZAFER OLSUN”

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Boylu Arşivi
SON YAZILAR