Ayşe Atsan

Ayşe Atsan

Başın sağolsun Türkiyem!

Başın sağolsun Türkiyem!

Acılar, kızgınlıklar, konuşulması ve söylenmesi gerekenler dağ gibi birikiyor. Ağızdan çıkabilen tek kelime; sessiz bir âh..

İnsanı sessiz kalmaya zorlayan acı, onu bağırmaya zorlayan acıdan çok daha büyükmüş gerçekten.

Şırnak Şenoba'da 13 vatan evladı yüreklere ateş düşürdü.

İhanet şebekesi 15 Temmuz kahramanlarını ve PKK'ya göz açtırmayan vatan evlatlarını avlıyor resmen. Şehitlerimizin rütbelerine ve 15 Temmuz'da yaptıklarına bakınca ortada kaza değil suikast olduğu ihtimali güçleniyor.

Amerika'dan helikopter almaya başladığımızdan beri bir rekor sayıda helikopter kazası ve şehit verdik. Böyle devam ederse bu yaşananlar da son olmayacak!

Önceki gün Afganistan'da Karzai'ninABDyi suçladı dün Afganistan'da bomba patladı 80 kişi öldü.YPG'ye yapılan sevkiyata yüksek sesle itiraz ettiğimiz gün helikopter kazası! Türkiye MGK da ABD'yi PKK ilişkisi ile suçladı akşama 13 şehit verdik. PKK' üzerinden bütün dünya ile savaştığımız gerçeği an be an ortadadır.

Rütbeli  ve işinin ehli insanlar  aynı helikopterde! 15 Temmuz gecesi kendi tugayına ' Bir er bile dışarıya çıkmayacak' diyen, 70 gündür Kato Dağ'ında, haine kök söktüren ve inlerini tarumar eden  Aydoğan Paşa ve rütbeli 12 kahraman!

Dolayısı ile sadece kaza deyip geçmek çok zor!

Sü uyur düşman uyumaz!

Ne hikmetse bu basit kazalar büyük hedefleri vuruyor. Üzülerek ifade ediyorum! Ajanların en iyi eğitim aldığı alan; kaza süsü verilmiş suikastlardır.

Isparta'da uçak dağa çakıldı en değerli fizikçilerimiz öldü. Pilot dağı görmedi dediler aselsan mühendisleri intihar etti dediler. Ankara'da uçak düştü Eşref Bitlis Şehit oldu. Yakıt hortumu koptu dediler. Malatya'da 2001'de 34 özel kuvvetler timi şehit oldu. Keş dağında Muhsin Yazıcıoğlu şehid edildi bölgeye asker sivil sokulmadı. Adnan Kahveci, Esat Coşan. Denizli Savcısı Mehmet Alper, Abdullah Çatlı. Nisan 2016'da helikopter kazasında 12 özel harekatçı, Şırnak Şenoba'da 13 üst düzey komutan şehadete yürüdü.

Kimse yüksek gerilim hattına takılan helikopter düştü masalına inanmamızı beklemesin lütfen.

Çoğu kaza raporunda doğa olayları ve elektrik telleri var.

Yani suçlu hep doğa olayı veya pilot hatası. Kazaların çoğu ise ya ABD politikasına rest çekişimizden sonrası ya da arifesi oluyor. Asıl beni rahatsız eden helikopteri ters çeviren efsane pilotlarımız hep kabahatli oluyor ama ne hikmetse helikopter firmasına toz konmuyor. Bu akrobatik görsel şöleni yapan pilotlarımız teli göremiyor.

Pistin orda telin işi var diğer helikopterler neden tele takılmıyor? Ve en önemlisi kalkıştan 3 dakika sonra bir helikopterin tele çarpması için telin metrelerce havada olması gerekiyor. Yani bir helikopter 3 dakikada 50 metre havalanamıyor. Bu kesinlikle bir terör operasyonudur.

Aziz Türk milletinin içinde ajanlar, hainler cirit atıyor. Kafirler topluluğu ABD, Avrupa, Siyonistler ve onların kemik yalayıcıları  içten dıştan saldırıyorlar. İsrail otoritesinin izniyle ihanete koşanlara inat, Allah'ın izniyle cennete koşan yiğitlerimiz hep var olacak inşallah.

15 Temmuz'da 240 şehit verdik. Bugüne kadar asgari 240 bin gencimiz polis-asker olmak için başvurdu.

'Bir ölür bin diriliriz' gerçekliği  tam da bu!

Galip olan sadece Allah'tır. O ol derse herşey anında oluverir.

Ne Türk'ün Türk'ten, ne de Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu olabilir.

Üstadı Necip Fazıl'ın deyimiyle;

Sancak buradan düştü tekrar buradan kalkacaktır.

Şehitlerimizin şefaat etmesi temennisi ile..

15 Temmuz'da tankların üzerinde kazandığımız zaferimizi sosyal medyada algı operasyonlarına paye vererek kaybetmeyelim!

Üst düzey rütbeli askerlerimiz suikasta uğradı şehitlerimize Rabbim'den rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.

Aynı gün aynı saatlerde bir tarafta sevinç, bir tarafta üzüntü, bir tarafta da acı yaşadık.

Lig tarihinde en yüksek puan, Avrupa kupalarına iki kez katılım ve tarihindeki ilk Türkiye Kupası alan Konyaspor'umuzun teknik direktörü, futbolcuları, değerli yöneticileri ve Konya halkını yürekten kutluyorum. Sayın hocamız Aykut Kocaman'ın şehitleri anarak konuşmaya başlaması ve sevinen futbolcuları durdurma nezaketini göstermesi takdire şayan bir duruş oldu. Kendisine takdir ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ayşe Atsan Arşivi
SON YAZILAR